Skip to content

Wij bestaan 25 jaar!

Op 24 december 2022 bestonden wij precies 25 jaar! Op die dag in 1997 werden de papieren ondertekend voor de samenvoeging van de ondernemingen; Niemeijer en Tholen en Te Pas. En nu, 25 jaar later, zijn we gegroeid naar een bedrijf met meer dan 250 medewerkers, 4 vestigingen en werken we aan veel prachtige projecten in heel Nederland en daarbuiten.

Dit bijzondere jubileum gaan we het hele jaar vieren met onze medewerkers, onze klanten en onze partners. Want we gaan in 2023 op expeditie!

We organiseren het hele jaar activiteiten voor onze klanten, voor onze medewerkers en voor onze partnerorganisaties. Samen gaan we echt op ontdekkingstocht in 2023 en alles staat dit jaar in het teken van ‘Expeditie NTP’

Infra Relatiedagen Hardenberg

Expeditie NTP gaat officieel van start tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg! Ook daar gaan wij op expeditie🔦⛺.

Kom langs en ontdek wat NTP allemaal kan bieden, op alle vier de elementen:

  • Klimaatadaptatie en hittebestendigheid🔥
  • Rendabel water en duurzaam grondwaterbeheer 💦
  • Duurzame bodemsanering🌍
  • CO2-besparing door duurzaam asfalt als Grasfalt® en Harsfalt ☁

Doe een échte Expeditie-proef in onze omgetoverde Expeditie NTP stand met onze collega’s en Expeditie Robinsondeelnemer Jan van Halst en win iedere dag één van de Maglites🔦!

Tot ziens op 7/8/9 februari in onze Expeditie NTP Stand (208 en 210)!

Wilt u dit jaar nog verder met ons mee op expeditie?

Schrijf je in voor updates omtrent onze expeditie 2023 en ons 25-jarig bestaan.

[Expeditie]

expeditie – zelfstandig naamwoord
uitspraak: eks-pe-diet-sie

Een expeditie (van het Latijnse expeditio; “onderneming, veldtocht”) is een ontdekkings- of onderzoeksreis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen. Expedities worden vaak uitgevoerd door geografische genootschappen in opdracht van hun regeringen. De meeste expedities zijn tegenwoordig onderzoeksreizen.