Skip to content

Expeditie NTP, Gaat u mee?

Samen met u gaan we op 30 mei graag een middag op expeditie. Hoe gaan we duurzaamheid de komende 25 jaar een plek geven in onze samenwerking?

Want wij hebben de afgelopen jaren gezien en gemerkt dat door goede samenwerking we het meeste kunnen bereiken. Op het gebied van kwaliteit, werkplezier, financiën én op het gebied van duurzaamheid.

Hoe gaan we de komende jaren verder? En hoe zorgen we ervoor dat we in de branche waarin we werken, met enorme footprint, juist het verschil kunnen maken?

Tijdens ons 25-jarige jubileum willen we terug naar de basis; waarom moet duurzaamheid eigenlijk zo’n grote plek innemen de komende jaren? Welke uitdagingen liggen voor ons? Én vooral hoe kunnen we hier samen aan werken in ons vakgebied.

Meld u aan via onderstaande formulier

Het programma ziet er zo uit:

12.00 uur – 12.45 uur

Inloop met lunch

12.45 uur

NTP 25 jaar! Hoe zijn we begonnen, welke ontwikkelingen hebben we doorgemaakt én wat gaan we de komende 25 jaar doen?

13.15 uur

Meteoroloog Dennis Wilt, groenexpert Bram Engberts en Chefkok Tjitze van der Dam gaan met ons terug naar de basis | Hoe maak je het verschil thuis en in civiele projecten en hoe werk je echt aan een duurzame leefomgeving?

14.30 uur

Koffie en inspiratie | Wij gaan graag in gesprek met u onze innovaties. Wat is de stand van zaken en wat zien wij de komende jaren als uitdagingen?

15.00 uur

André Kuipers | Met het ruimtestation vloog André Kuipers 16 keer per dag een rondje rond de hele aarde. Grenzen tussen landen zijn vanuit de ruimte niet zichtbaar. De mondiale uitdagingen waar we met zijn allen voor staan zijn wel zichtbaar: klimaatverandering, ontbossing, erosie en de gevolgen van verstedelijking. Hoe kunnen wij hier samen verandering in brengen?

16.00 uur

Samenwerken aan een duurzame toekomst. Hoe doen we dat? Voorbeelden uit de praktijk waarin we hebben samengewerkt aan een duurzame leefomgeving.

16.30 uur

Afsluiting met een hapje en een drankje.

  • 30 mei a.s. van 12.00 uur – 17.00 uur in de Zwitsalhal in Apeldoorn!
  • Reist u met het openbaar vervoer? Wij regelen voor u vervoer van en naar Station Apeldoorn. Wilt u hier gebruik van maken? Mail dan naar communicatie@ntp.nl.