Skip to content

NTP opent vierde vestiging in Leusden!

11 november 2022

NTP Midden
NTP heeft een vierde vestiging geopend in Leusden; NTP Midden. Deze nieuwe vestiging is een logische stap omdat NTP meer en meer actief is voor klanten in het midden van het land. We kunnen op deze manier onze kracht van regionaal werken behouden en we staan zo dicht bij onze opdrachtgevers.

Vanuit onze nieuwe vestiging zijn we al intensief bezig met een aantal prachtige projecten zoals onderhoudswerkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht en het bouw-en woonrijp maken van ’t Groene Wold in Almere in opdracht van Vastbouw. Vanaf einde dit jaar gaan we ook aan de slag in Huizen met het bouw-en woonrijp maken van het nieuwbouwproject ‘Oude Haven’.

Vertrouwd maar nieuw team
Onze collega Henk Otter wordt bedrijfsleider van vestiging Midden. Samen met collega’s vanuit andere vestigingen wordt er mooie start gemaakt met het opbouwen van NTP Midden. Maar we zijn ook op zoek naar nieuwe collega’s! Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een kersvers team in het midden van ons land? Kijk dan eens naar de volgende vacatures:

Neem voor meer informatie contact op met
Henk Otter
Projectleider