Skip to content

Wegen

  1. Weg- en waterbouw
  2. Bouw- en woonrijp maken
  3. Rioleringen
  4. Asfaltproductie en -verwerking
  5. Bruggen en viaducten
  6. Grondbankfunctie
  7. LynPave asfalt
  8. Grasfalt

Advies, ontwerp, uitvoering, onderhoud

In samenwerking met u richten wij onze leefomgeving op infrastructureel vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Ongeacht welke contractvorm en welke opdrachtgever; het zit in onze aard om samen te werken, advies te geven en mee te denken over de best passende oplossingen. Onze mensen zijn betrokken mensen ‘met gezond verstand’. Bekwame vakmensen die kostenbewust en transparant zijn. Het gezamenlijke (project)belang staat altijd voorop. Wij zijn betrouwbaar en streven maximale kwaliteit na. Wij zijn een regionale aannemer en daardoor staan we dichtbij onze klanten. Wij zijn loyaal naar onze klanten en ervaren dat klanten loyaal naar ons zijn. We denken mee over het totaalplaatje van een project en hebben kennis en kunde in huis over de advies- en ontwerpfase, asfaltproductie en -verwerking, de uitvoering en over onderhoud. 

Onze garantie voor de beste en veilige uitvoering

Voordat we starten met uitvoeren is er al veel werk verzet. Op het moment dat u ons het werk gunt hebben we samen in het bouwteam een volledig uitvoeringsgericht plan gemaakt met inzicht in werkzaamheden, communicatie en de kosten. Onze certificeringen geven u de garantie dat we ons werk goed en veilig uitvoeren.

Zo min mogelijk overlast

Voordat de eerste schop in de grond gaat informeren we bewoners en bedrijven in de buurt over de werkzaamheden die komen. Omwonenden krijgen inzicht in de planning en verkeersomleidingen. Zo proberen we overlast tot een minimum te beperken. Als iedereen weet wat we wanneer gaan doen starten we met uitvoeren.

Kom in contact

Neem voor meer informatie contact op met
Sander Heitbaum
Algemeen Directeur