Skip to content
NTP in de industrie

Industrie

Ook in de industrie is de bodem is op heel wat locaties verontreinigd. Bij NTP reinigen we ook de grond en het grondwater bij (oud)bedrijven in de industrie.

Op diverse bedrijventerreinen in de industrie is de bodem op verschillende plekken vervuild geraakt. Dat kan gebeuren door (vroegere) activiteiten of door recente morsingen. Maar ook door calamiteiten zoals een lekkende brandstoftank of een defect in het leidingsysteem van het bedrijf. Ook branden of ongelukken in bedrijven kunnen ervoor zorgen dat de grond en het grondwater vervuild zijn geraakt.

Bij NTP houden we ons dagelijks bezig met het saneren van de grond en het grondwater op plekken van zowel oude als bestaande bedrijven in de industrie. Het type bodem en de soort vervuiling bepaalt hoe we te werk gaan en welke methode we gebruiken. Of het nu gaat om oplosmiddelen, brandstofvervuiling of bodemverontreiniging door afval, ons team past geavanceerde methoden toe om de bodem en het grondwater op uw locatie effectief te reinigen en te herstellen. Voorbeelden van toegepaste technieken zijn daarin bijvoorbeeld chemische oxidatie, gestimuleerde biologische afbraak, persluchtinjectie, bodemluchtextractie, drijflaagverwijdering en directe injecties van substraten.

In de onderstaande video geven we een kijkje in onze rol als totaaloplosser in de industrie. We laten niet alleen zien hoe complex de problemen kunnen zijn waarmee we te maken hebben. Maar ook hoe onze aanpak en innovatieve methoden leiden tot succesvolle en duurzame oplossingen voor een bodemverontreiniging. Bij NTP zetten we ons in voor de gezondheid van mens en milieu. En voor het herstel van industriële terreinen en de oplossing voor een verontreiniging.

Heeft u binnen uw bedrijventerrein/locatie te maken met een verontreiniging in de bodem en/of in het grondwater? Ga dan het gesprek aan met onze bodemspecialisten om te kijken wat voor u de beste aanpak op maat is.

Als specialist op het gebied van grondsanering kunt u bij NTP terecht voor verschillende situaties. Van het saneren van drugsafval en duurzaam grondwaterbeheer tot grondwater- en asbestgrondsaneringen.

Neem voor meer informatie contact op met
Dennis Scheper
Bedrijfsleider