Skip to content

Vacatures

De mensen die bij ons werken, stage lopen of leren, doen wat ze leuk vinden. Dat vertellen ze ons en dat zien we terug. Zo is het personeelsverloop bijna nihil en veel stagiaires komen bij ons in dienst. Natuurlijk heeft iedere functie kaders, maar de invulling hiervan kan per team kan totaal anders zijn. Als je durft te zeggen wat je wilt en doet waar je goed in bent dan kan het eigenlijk niet misgaan.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar zijn er op dit moment geen openstaande vacatures die bij jou passen? Stuur ons dan een open sollicitatie via hr@ntp.nl.

Solliciteer nu

Bert Jonker

financieel directeur

“Een familiaire sfeer waar hiërarchie geen rol speelt.”

Binnen NTP Groep heerst een familiaire sfeer die zich kenmerkt door een platte structuur, van hiërarchie is gevoelsmatig dan ook geen sprake binnen de aannemersorganisatie. Zo zit er bijvoorbeeld tussen projectleider en directie geen managementlaag wat resulteert in een werkomgeving waarin de ruimte voor ontwikkeling voorop staat. Dit vraagt natuurlijk een bepaalde persoonlijkheid en betrokkenheid van de mensen die werken binnen de NTP Groep. Deze cultuur vereist een proactieve attitude, dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en tegelijkertijd ook de ruimte krijgt om eigen projecten in te richten en op te zetten. We willen als NTP Groep stappen maken zowel buiten als binnen de organisatie en op alle vestigingen.

Gerrit Wilmink

chauffeur

“Weet je..het mooie aan dit werk is het gevoel van vrijheid”

De omgang met de jongens is echt geweldig.’ vertelt Gerrit als we aan de koffie in de keet op het werk ’t Gijmink in Goor zitten. ‘Maar wat wil je, als je al 36 jaar in dienst bent!

Het mooie aan dit werk is het gevoel van vrijheid. Je komt op verschillende werken, je zwerft door heel Twente en iedere dag is weer anders.

Waarom werken bij ntp

Binnen NTP heerst een familiaire sfeer die zich kenmerkt door een platte structuur, van hiërarchie is gevoelsmatig dan ook geen sprake binnen de aannemersorganisatie. Zo zit er bijvoorbeeld tussen projectleider en directie geen managementlaag wat resulteert in een werkomgeving waarin de ruimte voor ontwikkeling voorop staat. Dit vraagt natuurlijk een bepaalde persoonlijkheid en betrokkenheid van de mensen die werken binnen NTP. Deze cultuur vereist een proactieve attitude, dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en tegelijkertijd ook de ruimte krijgt om eigen projecten in te richten en op te zetten.

We willen als NTP stappen maken zowel buiten als binnen de organisatie en op alle vestigingen. Doordat binnen NTP een familiaire sfeer heerst en NTP het belangrijk vindt om de volgende stap gezamenlijk te maken staat de directie heel dichtbij haar mensen en weet wat er speelt, zowel zakelijk als privé. Medewerkers denken mee over verbeteringen en bij het maken van belangrijke keuzes telt hun mening. Afgelopen jaar is er een groep medewerkers toegetreden als aandeelhouder. Dat past bij de cultuur en het familiaire waar de NTP groep voor staat.