Skip to content

Over NTP

U wilt graag weten wat u krijgt. En dat niet alleen. Op de manier zoals u het heeft afgesproken. Dat snappen wij als geen ander. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers. De structuur van onze organisatie – met 7 directieleden, 4 vestigingen en de 300 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn NTP

NTP is een regionale aannemer en actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten. NTP heeft vestigingen in Hoevelaken, Hattem, Zevenaar en Enschede.

Onze specialisten maken het mogelijk

Orbis Engineering
ORBIS is een modern zelfstandig ingenieurs- en adviesbureau met een gerichte werkwijze met betrekking tot het voorbereiden van projecten in de openbare ruimte en milieu. Wij verzorgen ingenieurs- en adviesdiensten binnen de werkvelden infrastructuur, milieu en ruimtelijke ontwikkeling.
Asfalt Centrale Bovenveld B.V
Asfaltinstallaties voor hergebruik en het mengen van asfalt.
ISCO3
Perozone® is een gasgedragen systeem voor bodemsanering.
Grondbank de Bree
Beheerder en Leverancier van schone grond.
Recycling Maatschappij Bovenveld B.V.
Specialist in het recyclen van beton, metselwerk en andere steenachtige materialen
Waterslag
Waterslag is gespecialiseerd in het reinigen van proces water en vervuild grondwater. Afhankelijk van de hoeveelheid, soort vervuiling en omgevingscondities zetten we verschillende technieken in om het bodemwater op te schonen of te ontijzeren. Wij hebben de specifieke kennis en apparatuur om elke type water ter plekke te zuiveren.
Asfalt Centrale Over Betuwe B.V.
Asfaltinstallaties voor het hergebruik en mengen van asfalt.
NTP GmbH & NTP Europe
Mercurius Trading
Leverancier van actieve kool voor bodemsaneringen.

Samenwerken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers. De structuur van onze organisatie – met 7 directieleden, 4 vestigingen en de 300 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Klantbewust en kostenbewust

Onze mensen zijn betrokken mensen ‘met gezond verstand’. Bekwame vakmensen die kostenbewust en transparant zijn. Het gezamenlijke (project)belang staat altijd voorop. Wij zijn betrouwbaar en streven maximale kwaliteit na. Wij zijn een regionale aannemer en daardoor staan we dichtbij onze klanten. Wij zijn loyaal naar onze klanten en ervaren dat klanten loyaal naar ons zijn.

Sociaal en vitaal

Onze maatschappelijke functie en sociale betrokkenheid vervullen we als NTP proactief. Wij investeren in leerlingen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij zorgen goed voor onze eigen collega’s. Wij hebben passie voor ons werk maar ook voor het leven naast het werk, waardoor vitaliteit en duurzaamheid een prominente rol in onze organisatie en strategie innemen

Vitaliteit en gezondheid wordt middels een actief uitgedragen programma gestimuleerd zodat onze collega’s zich gezond en energiek blijven voelen, zowel binnen als buiten het werk.

Duurzame leefomgeving

Circulariteit en de verduurzaming van onze leefomgeving hebben onze prioriteit. Naast energie- en grondstof besparende maatregelen binnen onze organisatie en projecten onderzoeken we voortdurend mogelijkheden en technieken om duurzaamheid praktisch toe te passen.

De verschillende vestigingen en disciplines van NTP hebben hierin een stimulerend en innoverend effect op elkaar waardoor we tot het best mogelijke resultaat komen binnen projecten en processen.

Neem voor meer informatie contact op met
Sander Heitbaum
Algemeen Directeur