Skip to content

Bijzondere samenwerking, bijzonder geschenk

Ook dit jaar geven we weer een bijzonder geschenk aan onze collega’s en onze relaties. We zijn trots op de samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind.

Het Vergeten Kind zorgt ervoor dat kinderen niet vergeten worden. De stichting zorgt voor mooie momenten en positieve ervaringen waarin ze ‘gewoon’ kind kunnen zijn zodat ze zich positief kunnen ontwikkelen. Zo is het voor kinderen heerlijk om op vakantie of een weekendje weg te gaan. Fijne, ontspannende dingen doen en nieuwe vrienden maken.

Er zijn veel kinderen in Nederland die er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Omdat er geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Juist deze kwetsbare kinderen verdienen ook een superleuke tijd en daarom organiseert Het Vergeten Kind Heppie Vakanties & Weekenden. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind.

NTP aan de slag voor Hotel Heppie

Wat het extra bijzonder maakt, is dat NTP in opdracht van Het Vergeten Kind de buitenruimte voor het nieuwe Hotel Heppie in Vierhouten inricht. Hierbij wordt er uiteraard gedacht aan de toekomst van de kinderen en werken we met elektrisch materieel in een natuurlijke omgeving aan een prachtige, kindvriendelijke buitenruimte.

Samen Kubb spelen

Maar ook als een kind niet op Heppie vakantie gaat, is onbezorgd spelen natuurlijk wat je ieder kind gunt. Bijvoorbeeld met de kinderen uit je eigen buurt. Echt even samen plezier maken. En dat kan heel goed met met een spelletje Kubb! Kubb is een Zweeds buitenspel waarbij samenwerken en samen spelen bovenaan staat. NTP ondersteunt met het geven van het spel Kubb het belangrijke werk van stichting Het Vergeten Kind.

We schenken bij ieder spel dat we geven een donatie aan Het Vergeten Kind. Het spel is gemaakt door Stichting Rhienderen Centrum. Een organisatie die jongeren werkplaatsen biedt om zich zo voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Voor ons een prachtige samenwerking met 2 organisaties die aansluiten op onze kernwaarde Sociaal en Vitaal.