Skip to content

3D Design in GWW

Hoe kan NTP met 3D ontwerp technologie haar klanten maximale toegevoegde waarde leveren?

Voor deze innovatie gerelateerde opdracht ga je onderzoeken welke mogelijkheden er op 3D ontwerp en visualisaties op de markt zijn, welke toegevoegde waarde deze ontwikkelingen kunnen leveren en welke voor ons en onze klanten het meest geschikt zijn!

ORBIS, het ontwerpbureau van NTP, werkt sinds enige tijd met 3D ontwerpen, het (middels een drone) 3D inmeten van terreinen. De uitvoering werkt met 3D ontgravingstechniek. Allemaal technieken die het werk voor onze uitvoeringsmedewerkers eenvoudiger maken maar aan de andere kant voor onze ontwerpers vraagt om een aangepast kennisniveau en aanschaf van complexere systemen.

Tijdens het afstuderen ga jij je verdiepen in deze 3D mogelijkheden en kom je terecht in onder andere de wereld van BIM en andere nieuwe ontwikkelingen waar wij als sector nog voor staan. Vanuit deze verdieping onderzoek je onze bedrijfsvoering op mogelijkheden voor het toepassen hiervan om hiermee goed gesteld te staan voor de toekomst.

NTP werkt vanuit Hattem, Enschede en Zevenaar aan het duurzaam en veilig aanleggen, verbe-teren en vernieuwen van onze infrastructuur.
Wij doen dit met meer dan 240 medewerkers, samen met onze vaste partners, onze klanten en onze projectomgeving.
Vooral samenwerken van begin tot eind is iets waar wij en onze klanten erg enthousiast over zijn.
We hebben een eigen ontwerpbureau (ORBIS) waarmee wij samen met onze werkvoorbereiders en uitvoerders al aan de voorkant het verschil maken!

Neem voor meer informatie contact op met
Gerhard Weitkamp
Directeur vestiging Hattem