Skip to content

Bijzondere opening bouwteamproject Aalten

10 maart 2022

We begonnen de dag met het zaaien van de eerste bloembommen 🌸🌺🌼 en het ophangen van de zelfbeschilderde vogelhuisjes🕊️ door kinderen van IKC de Triangel. De bloembommen en het bijbehorende lespakket zijn geleverd door Staring Advies. De vogelhuisjes zijn gemaakt door Laborijn. Daarna kwamen de kinderen van basisschool St. Jozef om het af te maken.

In dit project hebben we nauw met elkaar samen gewerkt en samen met landschapsarchitect Guido Baten van Buro Ontwerp & Omgeving zijn we tot een prachtig resultaat gekomen waarin we op verschillende vlakken impact hebben kunnen maken. Op het gebied van biodiversiteit, veiligheid, klimaatadaptatie en op maatschappelijk vlak.

Doel van dit project was onder andere om ervaring op te doen met het goed en zichtbaar toepassen van de Global Goals in een infraproject. Dat is ons gezamenlijk zeker gelukt!

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking waarbij we onze maatschappelijke meerwaarde als aannemer hebben kunnen en mogen laten zien. Als dank daarvoor hebben we Gemeente Aalten een insectenhotel geschonken 🐝🐞🦋.

Neem voor meer informatie contact op met
René Marsman
Projectleider