Skip to content

Bouwteam Schans Buitenwacht Kampen van start!

2 maart 2023

Het nieuwe bouwteam Schans Buitenwacht maakte 22 februari kennis met elkaar bij de Cellebroederspoort in Kampen. Een unieke locatie in Kampen waar NTP gezamenlijk met de gemeente Kampen de basis heeft gelegd voor het zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren van het project ‘Schans Buitenwacht’ in Kampen. Een net zo unieke locatie met veel historie en achtergrond.

Ambtelijk opdrachtgever Hans Sluis omschrijft het treffend: ‘Ik zie het als een eer om betrokken te zijn bij de realisatie van het prachtige project Schans Buitenwacht op deze iconische plek met de blik op Kampen’

Een bijna voltallig team, met vertegenwoordigers van onder andere gemeente Kampen en aannemer NTP, verzamelde zich bij de Cellebroederspoort om kennis met elkaar te maken. Onder leiding van Tineke de Nooij werd een stevige bodem gelegd voor een goede samenwerking ter voorbereiding en realisatie van het project.

Met een feestelijke taart, voorzien van het nieuwe projectlogo, werd de aftrap gegeven aan een constructieve en succesvolle samenwerking tussen alle partijen.

Neem voor meer informatie contact op met
Erik Last
Projectleider