Skip to content
Finalist Cobouw Awards 2024: Bouwteam Groot Onderhoud Berkelland

Finalist Cobouw Awards 2024: Bouwteam Groot Onderhoud Berkelland!

24 september 2024

Samen kom je verder en dat blijkt ook dit keer weer!  

Met heel veel trots kunnen we aankondigen dat het Bouwteam Groot Onderhoud Wegen 2022 – 2026 Berkelland is genomineerd als finalist voor de Cobouw Awards 2024 in de categorie Infra. Deze prijs benadrukt innovatieve, duurzame en baanbrekende projecten binnen de bouw- en infrasector. Een mooie erkenning voor onze samenwerking met Roelofs en de gemeente Berkelland.

circulariteit binnen het project

Het project richt zich op groot onderhoud aan asfalt- en elementenverhardingen in de gemeente Berkelland. We implementeren circulaire oplossingen en slimme technieken om een toekomstbestendige infrastructuur te realiseren. Door de volledige onderhoudscyclus in kaart te brengen en hergebruik te stimuleren, integreren we circulariteit op verschillende manieren. Het toepassen van innovatieve mengsels versterkt dit verder.

samen kom je verder

Deze nominatie is niet alleen een erkenning van onze innovatieve oplossingen, maar ook van de waardevolle samenwerking met onze partners: Roelofs en de gemeente Berkelland. Door kennis te delen en diverse stakeholders te betrekken, werken we samen aan een duurzame leefomgeving. 

uitreiking cobouw awards

De winnaar van de Cobouw Awards 2024 wordt op 26 november bekendgemaakt. We kijken uit naar dit spannende moment en zijn trots op onze behaalde finaleplek.