Skip to content

‘Goede afstemming met elkaar is essentieel’

11 maart 2019

Aan het water van de Berendonck wordt een prachtig welnessresort gebouwd. Thermen Berendonck wordt helemaal gebouwd rondom het thema ‘1001 nacht’: oosters met Indiase stijlinvloeden.

NTP legt in opdracht van de Thermen de infrastructuur rondom het welnessresort aan. De weg van en naar het sauna-complex en de flinke parkeergelegenheid worden door NTP gerealiseerd.
Een mooi project op een prachtige plek.

‘De uitdaging zit het hem hier vooral in het logistieke gedeelte’ vertelt Marco de Bie, uitvoerder op het project. ‘Er wordt nog volop gebouwd aan de Thermen en het is aan ons om daar met onze werkzaamheden rekening mee te houden’.

Projectleider Ronald Bergboer vult aan: ‘We zitten geregeld met de opdrachtgever en de bouwer om tafel om te bekijken hoe we ons werk het beste kunnen inplannen. Dat betekent dat we soms onze eigen planning omgooien zodat de bouw niet gehinderd wordt.’

Marco gaat verder: ‘Zoals je ziet staan hier enorm veel auto’s en busjes van personeel en onderaannemers. En dat zal de komende periode tijdens de afbouw nog wel meer worden. Om er voor te zorgen dat er aan-en afvoer van materiaal kan blijven plaatsvinden hebben we voorgesteld om eerst één gedeelte van het parkeerterrein helemaal af te maken zodat daar geparkeerd kan worden. Het asfalteerwerk hebben we wat naar voren gehaald en nu kan deel 1 binnenkort in gebruik genomen worden’.

‘Het werk an sich is voor ons goed te doen maar doordat we met veel partijen op een relatief klein gebied aan het werk zijn, is elkaar kennen en elkaar begrijpen essentieel voor het slagen van het project. Iedere partij heeft zijn eigen belangen en door die van elkaar te kennen, kun je daar op inspelen’ zegt Ronald.

‘Het is mooi om met ons allen keihard aan het werk te zijn aan iets geheel nieuws dat hier ontstaat. We zien dames op hoge hakken en heren in nette pakken voorbij komen voor sollicitaties die worden gehouden in de keet naast de bouwplaats. Onze mensen en onderaannemers werken keihard om letterlijk een steentje aan bij te dragen aan een prachtige toekomstige werkplek en plek om te ontspannen voor toekomstige gasten!’