Skip to content
Impactdag

Impactdag

20 december 2023

NTP is al jaren bezig met duurzame innovaties zoals Lake Source Cooling en Grasfalt®. De afgelopen jaren zijn we verder aan de slag gegaan met het formuleren van een duurzaamheidsvisie, waarbij samenwerking wordt benadrukt. Vanaf 2021 is dit opgenomen in het algemene beleid, met een duurzaamheidsdashboard om dit te monitoren.

Vanaf najaar 2022 zijn we actief aan de slag met CSRD en we maken zo de duurzaamheidsdoelen nog concreter en werken we in bouwteam met Eshuis Accountants en Adviseurs en Planet+Partners naar een CSRD-proof duurzaamheidsverslag. We pakken de CSRD praktisch op en zien juist kansen voor ons als MKB-bedrijf. Data-driven en het inrichten van processen maakt dat je echt meetbare doelen opstelt.

Voor ons is betrokkenheid op alle organisatieniveaus belangrijk. Duurzaamheid is bij NTP van iedereen en daardoor is er draagvlak in de organisatie op alle niveaus, waarbij directie dit stimuleert, hierop investeert en dit 100% ondersteunt. Kennisdelen met andere bedrijven vinden we van groot belang voor dit proces.

In deze video en tijdens de impactdag vertelt collega Monique Jordense over de manier waarop NTP de “ESG-materie” in volle omvang omarmt, uitblinkt op het gebied van Environmental en daarmee een voorloper is op dit gebied.

Neem voor meer informatie contact op met
Monique Jordense
Duurzaamheid & Communicatie