Skip to content

‘Kwaliteit onder de hamer, daar gaat het hier om!’

18 april 2019

Met veel enthousiasme vertellen Marcel van der Beek en Brian Klompenburg over het werk in het centrum van Blaricum, hartje Gooi. ‘Het is een bijzonder werk waarbij vakmanschap en goed omgevingsmanagement samen komen. Omgevingsmanagement houdt hier in dat we werken met een passend team; grondwerkers, stratenmakers, kraanmachinisten die weten hoe je met mensen om gaat.’ begint Marcel van der Beek, projectleider op het project.

‘Het team dat we hierin Blaricum inzetten, levert echt ouderwets vakwerk, zij weten hoe je oude gebakken stenen er netjes in legt; kwaliteit onder de hamer, daar gaat het hier om’ vult Brian van Klompenburg, uitvoerder, aan.

Als we een rondje over het werk lopen wordt duidelijk dat afstemmen met de omgeving hier essentieel is. Het zijn smalle straatjes met veel in-en uitritten. Een mevrouw wil haar auto graag zo snel mogelijk voor haar huis parkeren. ‘Vanmiddag is het hier weer vrij mevrouw, u kunt tot die tijd wel even bij de notaris parkeren’.

Brian vervolgt: ‘Het is belangrijk om te weten waar de belangen van iedereen liggen. Veel huizen hier zijn een combinatie van wonen en ondernemen. We weten wat openingstijden zijn en stemmen hier onze werkzaamheden op af. We weten zelfs wanneer iemand op vakantie is zodat we op dat moment voor zijn huis aan de slag kunnen’.

Marcel: ‘Het is mooi om hier met kwaliteit aan het werk te zijn. We gebruiken gebakken dikformaten, gebakken waalformaten, ingewassen banden en de parkeerhavens zijn ingericht met Portugees granieten stenen. We werken met vaste onderaannemers en daardoor weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De mannen van ten Hove leveren vakwerk!’

Juist door de combinatie van kwaliteit en het werken in een complexe omgeving maakt dat dit werk perfect bij NTP past. ‘Hier kunnen we doen waar we goed in zijn’ sluit Brian af.