Skip to content
Directeur van Nexus en directeuren NTP ondertekenen verbintenis.

Nexus Infra B.V. verbindt zich aan NTP B.V.

17 januari 2024

De handtekening is officieel gezet. Vanaf vandaag is Nexus Infra B.V. verbonden aan NTP B.V. De twee branchegenoten bundelen hun krachten om samen te werken aan een duurzame leefomgeving. Een ontwikkeling met nieuwe kansen en mogelijkheden. Nexus blijft als afzonderlijk bedrijf naast NTP werken met dezelfde naam, hetzelfde personeel en vanuit de eigen vestiging.

Met deze ontwikkeling is niet alleen de toekomst voor Nexus Infra B.V. en alle werknemers zeker, maar biedt het ook mooie kansen voor de dienstverlening en innovatie van het bedrijf. “Voor ons markeert deze samenwerking een verzekering voor de toekomst. We stonden voor uitdagingen, zowel intern met ons opvolgingsvraagstuk als extern met de snel veranderde marktvraag naar bouwteams en duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen met NTP B.V. kunnen we niet alleen blijven doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden maar kunnen we elkaar ook versterken.”, aldus Marco Wijnen, directeur van Nexus Infra B.V.

Hetzelfde DNA

De samenwerking komt voort uit gedeelde waarden en een sterke focus op samenwerking. Voor beide partijen voelt het goed, vertelt Marco Wijnen. “De partij waar je deze verbinding mee aangaat, zoek je zorgvuldig uit. We kenden NTP B.V. al en het gevoel zat vanaf dag één goed. De bedrijven en de collega’s passen goed bij elkaar. Maar ook hun intrinsieke motivatie om te werken aan een duurzame leefomgeving waarbij de mens centraal staat, past bij ons ” Dat beaamt Sander Heitbaum, directeur NTP B.V. “Het is een mooie stap voorwaarts waarbij we samen een nog grotere impact hebben op de wereld om ons heen. We delen dezelfde kernwaarden, toekomstvisie en weten dat we alleen samen verder komen. De aankomende tijd ligt de focus vooral op het nog beter leren kennen van elkaar. We kijken uit naar de mogelijkheden voor beide bedrijven.”