Skip to content

Sander Heitbaum nieuwe algemeen directeur NTP

14 januari 2022

Sander Heitbaum is per 24 januari 2022 de nieuwe algemeen directeur van NTP. Hiermee vervangt hij Martin Slot. Martin is de afgelopen 20 jaar actief geweest bij NTP als vestigingsdirecteur Enschede en later als algemeen directeur.
Sander is al jarenlang een bekende binnen de organisatie en mede hierdoor zal het consistente beleid gewaarborgd blijven. Sander zal naast zijn nieuwe rol als algemeen directeur van NTP de rol van directeur NTP Bodem, Water en Energie blijven vervullen.

Martin Slot zal vanaf 24 januari parttime directieadviseur zijn en de deelnemingen in ACB, ACOB, Asfaltbouw, VBW, AKC en Bouwend Nederland in de periode tot medio 2022 overdragen. Na deze periode stopt Martin als aandeelhouder van NTP.

John Snippert vervangt Sander Heitbaum als directeur vestiging Enschede
De plek van Sander Heitbaum wordt ingevuld door John Snippert. We zijn blij dat we John hebben kunnen aantrekken als nieuwe directeur van onze vestiging in Enschede. John is 48 jaar en woonachtig in Losser en hij zal samen met Ferry Jansen het directieteam Wegen van de vestiging Enschede vormen. John heeft een lange geschiedenis in de wegenbouw en de nodige ervaringen opgedaan én is een bekende in deze regio.

Wij willen Martin bedanken voor de prettige samenwerking, zijn betrokkenheid bij en inzet voor NTP.
NTP heeft de laatste jaren een professionele groei doorgemaakt en Martin heeft daar, samen met het directieteam, de basis voor gelegd. Sander zal dit uiteraard op dezelfde manier voortzetten.

We wensen Sander en John heel veel succes in hun nieuwe functie!