Skip to content

Asfalt-elementen onderhoud Wageningen 2021-2022

Afgerond project Buissteeg
Opdrachtgever Gemeente Wageningen
Locatie Buissteeg
Start Werkzaamheden 01-03-2021

Projectomschrijving

In opdracht van de Gemeente Wageningen afdeling stadsbeheer voert NTP de onderhoudswerkzaamheden aan de elementenverharding, asfaltverharding, betonverharding en markeringen uit de komende 2 jaar. Het uit te voeren onderhoud vindt plaats binnen en buiten de bebouwde kom in de gemeente Wageningen. De werkzaamheden zijn verspreid over diverse locaties, versnipperd gelegen in en langs diverse straten, wegen en wijken.

Asfaltonderhoud Grintweg Wageningen

Na realisatie van het project Beter Bereikbaar Wageningen richt gemeente Wageningen de Grintweg in tot fietsstraat. Het huidige asfalt is echter dringend aan onderhoud toe om de weg in de tussenliggende periode voor het verkeer begaanbaar te houden. Daarom vervangt gemeente Wageningen tussen 4 juli en 8 juli 2022 de bovenste laag van het asfalt. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

Projectteam

Het doel van ons als projectteam is om samen met de gemeente Wageningen het onderhoud aan de verhardingen op een goed niveau te brengen en houden zodat u als inwoner van de Gemeente Wageningen op een veilige manier gebruik kunt maken van de openbare ruimte

  • Projectleider: D. Eindhoven
  • Uitvoerder: M. van de Kamp
  • Assistent Uitvoerder: R. Loedeman
  • Werkvoorbereider: B. Wigman

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden bij u in de straat tot overlast kan gaan leiden, helaas is dit niet altijd te voorkomen. Hiervoor vragen wij uw begrip en wij zullen proberen de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u toch opmerkingen, verbeterpunten of klachten hebben, wilt u deze dan kenbaar maken via het contactformulier onder aan deze pagina?

Bewonersbrief onderhoud Grintweg gemeente Wageningen

Overzichtstekening onderhoud Grintweg

Neem voor meer informatie contact op met
Dirk Eindhoven
Projectleider