Skip to content

Asfaltonderhoud Stadsbrink – Ritzema Bosweg Wageningen

Afgerond project Wageningen
Opdrachtgever Gemeente Wageningen
Locatie Wageningen
Start Werkzaamheden April 2023
Oplevering Mei 2023

In opdracht van de gemeente Wageningen gaan wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Stadsbrink. De werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de verhardingen te waarborgen.

STADSBRINK:

De werkzaamheden op de Stadsbrink zijn ten einde gekomen! Wij willen u bedanken voor uw begrip de afgelopen dagen. Weggebruikers kunnen de komende jaren weer gebruik maken van een opgeknapte weg.

RITZEMA BOSWEG:

In opdracht van de Gemeente Wageningen doet aannemer NTP van 8 t/m 24 mei onderhouds-werkzaamheden aan het asfalt van de Ritzema Bosweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 6:30 en 19:00 uur.

WAT GAAN WE DOEN?

We verwijderen oud asfalt en putdeksels en brengen nieuw asfalt aan. We plaatsen detectielussen voor de verkeersregelingsinstallatie. Twee oversteekplaatsen (bij de Oude Eekmolenweg en Postjesweg) worden aangepast en veiliger gemaakt.

BEREIKBAARHEID

Woningen aan de Parrallel zijn bereikbaar via de achterliggende woonwijken.

PARKEREN

De parallelweg is bereikbaar via de achterliggende straten. Daar kunt u ook parkeren.

OMLEIDING

De weg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleiding is aangegeven op informatieborden.

MOGELIJK GELUIDSHINDER

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden tot overlast kunnen leiden. Denk hierbij aan geluidshinder van vrachtwagens of machines. Helaas is dit niet altijd te voorkomen. Hiervoor vragen wij uw begrip. We proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Neem voor meer informatie contact op met
Edwin Leenders
Projectleider