Skip to content
Asfaltmachines bij camping de Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf

Afgerond project Camping De Kleine Wolf
Opdrachtgever Camping de Kleine Wolf
Locatie Camping De Kleine Wolf
Start Werkzaamheden Oktober 2023
Oplevering December 2023

In opdracht van Camping De Kleine Wolf en gemeente Ommen-Hardenberg voeren we werkzaamheden uit aan de Coevorderweg. Deze weg ligt ter hoogte van de Camping de Kleine Wolf. Bij de camping worden aanpassingen aangebracht om de omgeving veiliger te maken.

Oversteekplaats

Er wordt onder andere een plateau gecreëerd met midden eilanden en een voetgangersoversteekplaats. Hierdoor kunnen voetgangers in de toekomst veilig over steken. Daarnaast staan caravans en campers in het hoogseizoen vaak in een lange rij langs de kant van de weg wat ongewenste en gevaarlijke situaties veroorzaakt. Daarom wordt er ook een opstelstrook gerealiseerd voor deze voertuigen die de camping als bestemming hebben. In de nieuwe situatie staan deze niet meer op de rijbaan, maar op een speciaal hiervoor gemaakte opstelplaats met slagboom.  

Werkzaamheden bij camping de Kleine Wolf

De werkzaamheden worden in twee fasen opgedeeld. De eerste fase is afgerond. In de tweede fase, 30 oktober tot en met 8 december, wordt de volledige rijbaan afgesloten.

Heeft u vragen over het project of over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Niek Broekman, uitvoerder via 06-58997139 of n.broekman@ntp.nl.