Skip to content
Fasering Mosterdhof

Herinrichting Mosterdhof

Lopend project Mosterdhof
Opdrachtgever Gemeente Westervoort
Locatie Mosterdhof
Start Werkzaamheden Juni 2023
Oplevering Februari 2024

Wat gaan we doen?

De Mosterdhof in de gemeente Westervoort wordt op dit moment opnieuw ingericht. De huidige verharding is aan vervanging toe, daarnaast wordt het parkeren, dat nu deels langs de weg gebeurt, samengevoegd in de verschillende parkeerhoven. De omgeving wordt groener en klimaatbestendiger door het toevoegen van planten en bomen. Onderdeel van de aanpak van de Mosterdring is het aantrekkelijker en herkenbaarder maken van de twee entrees van de wijk.

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan vooral uit het aanbrengen van verhardingen, inclusief fundering en de voorbereidingen voor het vergroenen van de wijk. Het project heeft diverse fasen waar omwonenden via de omgevingsapp van op de hoogte worden gesteld. Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor verkeer. De parkeerhoven zijn doordeweeks afgesloten en in het weekend zijn ze zoveel mogelijk toegankelijk.

Informatievoorziening

Voor dit project hebben wij de Omgevingsapp ontwikkelt voor mobiele telefoon of tablet. Hierin leest u alles over de voortgang, de nieuwtjes, planning, omleiding, en nog veel meer. De app is te downloaden via de App Store en Google Play Store, daarnaast kunt u de onderstaande QR code scannen om de app te downloaden.

Heeft u vragen?

Bij de uitvoering proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Edwin Leenders of mail naar herinrichtingmosterdhof@ntp.nl. Ook kunt u contact opnemen via de Omgevingsapp “Herinrichting Mosterdhof Westervoort”.

QR code voor de omgevingsapp voor de herinrichting van de Mosterdhof
Neem voor meer informatie contact op met
Edwin Leenders
Projectleider