Skip to content

N815 Wehl – Kilder

Afgerond project N815
Opdrachtgever Provincie Gelderland
Locatie N815
Start Werkzaamheden 2 mei 2022
Oplevering Eind mei 2022

Projectomschrijving

In opdracht van de provincie Gelderland voert NTP groot onderhoud uit aan de provinciale weg N815 (Wehl – Kilder, gedeelte Broekhuizerstraat – aansluiting A18)
De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de asfaltrijbaan en het vervangen van het asfaltfietspad tussen de Doetinchemseweg en de Koksgoedweg. Dit gedeelte van het fietspad wordt vervangen door een betonfietspad. Daarnaast worden ter hoogte van de verkeerslichten bij de A18 de belijning van de voorsorteervakken aangepast voor een betere doorstroming. We gebruiken bij dit project Groen Gras waardoor we 15 ton CO2 besparen.

Bereikbaarheid

De N815 wordt gedurende de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Het dorp Wehl en het Pannenkoekenhuis de Zon blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.
Voor zowel het doorgaande verkeer als het bestemmingsverkeer worden omleidingsroutes ingesteld. Onderaan deze pagina zijn de omleidingsroutes per fase in kaart gebracht.

Planning en fasering

De werkzaamheden zijn opgedeeld in 3 fases
Fase 1: gedeelte rijbaan Broekhuizerstraat – Nijverheidsweg
Fase 2: rijbaan en fietspad westzijde Nijverheidsweg – Koksgoedweg
Fase 3: markeringen aansluiting A18

Tegelijk met Fase 1 wordt het fietspad in fase 2 vervangen.

Informatie

Voor vragen of meer info kunt u contact opnemen met onze uitvoerder Marco de Bie. Hij is bereikbaar via email m.de.bie@ntp.nl

Neem voor meer informatie contact op met
Marco de Bie
Uitvoerder