Skip to content

Reconstructie Elferinksweg / Wethouder Nijhuisstraat

Lopend project Elferinksweg
Opdrachtgever Gemeente Enschede
Locatie Elferinksweg

Samen met de gemeente Enschede werken we in bouwteamvorm om dit deel van Enschede duurzamer en klimaatadaptief in te richten.

In de Elferinksweg en de Wethouder Nijhuisstraat vervangen we het gemengde riool voor een gescheiden riool. Hierdoor wordt de afvoer van regenwater gescheiden van de afvoer van regenwater. Door ook de aanleg van wadi’s en het aanbrengen van meer groen is in de toekomst de straat beter bestand tegen het veranderende klimaat.

Fasering reconstructie Elferinksweg

Om de overlast voor aanwonenden en het verkeer tot een minimum te beperken worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd. Zo houden we rekening met schoolvakanties en de bereikbaarheid van woningen en bedrijven. De omleidingen die nodig zijn voor het doorgaande verkeer worden met borden aangegeven.

Informatie over de werkzaamheden

NTP heeft de omgevingsapp Reconstructie Elferinksweg ingericht voor de informatie over de werkzaamheden. In de app ziet u informatie over bijvoorbeeld de planning, nieuwsberichten, foto’s, etc. U kunt deze app gratis downloaden in de appstore van uw telefoon. U kunt ook via deze omgevingsapp direct vragen en meldingen doorgeven bij de omgevingsmanager (Ankie Wessel) van NTP.
Hierin staan ook de nieuwsbrieven en bewonersbrieven die regelmatig bij bewoners, die direct aan het werkvak wonen, zullen worden bezorgd.

Scan de QR code om de omgevingsapp 'Reconstructie Elferinksweg' te downloaden

Neem voor meer informatie contact op met
André Sprukkelhorst
Projectleider