Skip to content

Zoektocht naar NTP Dreamteam

Voor deze opdracht krijg je een kijkje in onze keuken. Het is een leerzame opdracht waar je binnen je onderzoeksperiode alle facetten van onze bedrijfsvoering leert kennen en deze met nieuwe denkwijzen en inzichten combineert tot een goed draaiend en op hoog niveau functionerend dreamteam.       

NTP onderscheidt zich in de markt door intensieve samenwerking. Samenwerking zowel intern als extern. Onze projecten lopen naar tevredenheid van onze klanten en jaarlijks houden we voldoende rendement over waarmee we weer kunnen investeren in de toekomst. Toch heeft intern onderzoek uitgewezen dat veel processen efficiënter zouden kunnen worden ingericht en beter zouden kunnen worden afgestemd tussen de verschillende afdelingen.                                                                             

Als onderzoeker ga je ons, en onze klanten, helpen om dit te realiseren. Door je frisse, onafhankelijke, studentenblik kijk jij, zonder de handicap van bedrijfsblindheid, naar ons bedrijf en adviseer jij ons vanuit je onderzoek hoe wij zaken anders zouden kunnen inrichten en wij weer een stapje dichter bij ons ultieme dreamteam komen!

NTP werkt vanuit Hattem, Enschede en Zevenaar aan het duurzaam en veilig aanleggen, verbeteren en vernieuwen van onze infrastructuur. Wij doen dit met meer dan 240 medewerkers, samen met onze vaste partners, onze klanten en onze projectomgeving. Vooral samenwerken van begin tot eind is iets waar wij en onze klanten erg enthousiast over zijn. We hebben een eigen ontwerpbureau (ORBIS) waarmee wij samen met onze werkvoorbereiders en uitvoerders al aan de voorkant het verschil maken!

Neem voor meer informatie contact op met
Gerhard Weitkamp
Directeur vestiging Hattem