Skip to content
Willem staat als vakman GWW in de sleuf om het plaatsen van de riolering door de kraan voor te bereiden

Een dag in het leven van Willem

Video

‘Werken als vakman GWW bij NTP is geweldig, want elke dag is anders’. Willem Snijders werkt sinds 2011 bij NTP en gaat iedere dag met een grote glimlach naar zijn werk. Er is binnen het bedrijf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Er is ruimte om te kijken naar wat je leuk vindt en wat je goed kunt, er wordt altijd met je meegedacht in je ambitie’. Kijk mee in een dag in het leven van Willem. We volgen hem op het werk aan de Denekamperstraat in Oldenzaal.

Een grote familie

NTP voelt als een grote familie vertelt Willem. ‘Er is enorm veel betrokkenheid binnen het bedrijf. Vanuit de directie als van de jongens buiten. We werken aan het zelfde doel voor ogen en iedereen is ontzettend benaderbaar. We willen met elkaar een mooi stukje werk neerzetten waar je met z’n allen op terug kunt kijken en kunt denken, dat hebben we mooi voor elkaar gebokst.

Iedere dag is anders

De werkzaamheden van een vakman GWW zijn afwisselend. 'Je bent bezig met straatwerk, het aanleggen van de riolering en grondverzet. Daarnaast hou je de veiligheid en de omgeving goed in de gaten. De bouwplaats moet veilig zijn voor de jezelf en de collega's, maar je bent ook bezig om de omgeving veilig en goed bereikbaar te houden', aldus Willem Snijders.