Skip to content

‘NTP zorgt voor goede begeleiding’

‘Ik kreeg de vrijheid om verschillende dingen te doen’

‘Ik ben Sander Gerritsen (20 jaar). Ik ben begonnen bij NTP tijdens mijn stageperiode in het 3e jaar van de Mbo-opleiding Middenkader­functionaris Infra op het Deltion college in Zwolle. Deze stageperiode duurde 6 maanden. Ik ben begonnen in de uitvoering en in de loop van mijn stageperiode ben ik verder gegaan bij NTP Advies. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd en heb ik een leuke tijd gehad met fijne collega’s die mij goed hebben begeleid. Na mijn stage heb ik een 0-uren contract gekregen en heb ik in mijn 4de jaar nog een keer 6 maanden stagegelopen bij NTP.

Tijdens mijn stage kreeg ik verschillende opdrachten waarmee ik zelfstandig bezig kon. Als ik een vraag had was er altijd wel een collega die mij kon helpen of feedback kon geven. Ook kreeg ik de vrijheid om verschillende dingen te doen en had ik contact met verschillende collega’s.

Momenteel doe ik de studie Civiele techniek op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarnaast werk ik nog ongeveer 10-15 uur per week bij NTP. Het studeren en werken is goed met elkaar te combineren. Ik kan zelf aangeven wanneer ik kan werken en NTP is erg flexibel. Doordat ik naast mijn studie bij NTP werk, zie ik hoe de dingen die ik leer worden toegepast in de praktijk en doe ik alvast werkervaring op.’

Damion

Stagiair

‘Bij NTP kies je voor een leerzame en interessant stageperiode’

Niels

Stagiair

“Wat mij het meest aanspreekt aan NTP is dat het geen gigantische organisatie is, maar het wel alle aspecten van de infra-sector in eigen huis heeft.”Niels werkt en leert bij NTP. Zo doet hij 4 dagen per week praktijkervaring op en studeert hij daarnaast 1 dag Civiele Techniek.

Sem

Stagiair

‘IK HEB EEN ENORM LEUKE EN VOORAL LEERZAME STAGEPERIODE ACHTER DE RUG’

Gedurende mijn stage heb ik veel met de uitvoerder in de keet meegekeken. Ik moest bijvoorbeeld helpen met hoeveelheden van een tekening uitrekenen en vervolgens berekenen hoeveel er vervolgens ingekocht moest worden.

Stage of afstuderen bij NTP

Bij NTP zijn we actief op veel verschillende vakgebieden zoals wegenbouw, milieu maar ook op het gebied van duurzaamheid, innovatie, HR, ICT en communicatie.

Binnen NTP zijn er daarom veel mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren. Wil je meer informatie? Lees dan hier meer! Of neem contact met ons op.

Neem contact op